Sejem SIMA v Parizu

7 dijakov 4. a, ki obiskujejo kmetijski krožek, so se med zimskimi počitnicami potepali po Parizu, kjer so si v petih dneh ogledali kmetijski sejem SIMA in sejem agronomije ter seveda obvezen kulturni in turistični del Pariza. Z njimi so bili Tamara Urbančič kot vodja krožka in vzgojitelja Tanja Čehić in Miha Uhelj. Stanovali so v Slovenskem domu v Parizu, ki je zbirališče francoskih Slovencev.

Po vrnitvi domov smo od gospe Uršule Sušnik iz Slovenskega doma dobili tole toplo zahvalo, ki jo pripenjamo spodaj.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pozdravljeni!

Če se vam kolca, sem jaz kriva… Vsakič, ob pitju vašega čaja, mi je prav lepo in bi vam rada rekla hvala. Čaj je čudovit! Okusen in izredno lepe barve… Da ne govorim, kako me v mislih prestavi v naše kraj! Celo izpod Triglava so nekatere rože… Mmmmmm… Nima primerjave vaš čaj! Pa še v teh dneh, ko je bilo tako deževno v naših krajih, je res pravi odgovor za to, da sem se pogrela in nekaj zdravega popila… Si ga točim kar v veliko skodelico… :) Iskrena hvala!

Zahvaljujem se vam za vaš obisk! S takimi obiski, kjer vse poteka brez težav, se gradi zaupanje in možnost, da se še kdaj vidimo! Vse je bilo v redu in nobenih pripomb nimamo. Upam, da ste si, kljub bolj deževnim dnevom, vseeno uspeli kaj zanimivega pogledati v Parizu in ste tudi v z obiskom Pariza zadovoljni.

Meni je bilo prav v veselje videti, kako vas imajo dijaki radi in da vam zaupajo! Ko sem to začutila, je tudi moj dvom, da bi lahko šlo kaj narobe, izginil in mirno smo vam lahko prepusili hišo. Nam dobro dene, ko dobimo tako prijazne obiskovalce, kot ste bili vi vsi!

Če imate vi kakšne pripombe glede nastanitve v domu, jih bomo tudi veseli. Več glav več ve. Včasih kakšen obiskovalec, ki biva pri nas, prej opazi, da bi se kaj dalo popraviti ali je narobe, kot pa mi, ki smo le občasni obiskovalci.

Bog vam povrni za vse vaše dobro, ki ga delate!

Prijazen pozdrav in vse dobro vam želim!

Uršula