Sejem Ambient 2017

Tudi letos smo razstavljali na pohištvenem sejmu Ambient, letos z BUKOVO MIZO.  Mizo je oblikovala Ines Šercelj, narejena pa je bila v lesarskih delavnicah SGLŠ Postojna. Blazine je oblikovala Tea Gorič.

Razstavljena miza je del kolekcije Lena, poimenovane po mami oblikovalke. Masiven bukov les daje občutek trdnosti in se v kombinaciji z medeninastimi nogami zlije v eleganten kos pohištva, ki ga lahko postavimo tako v pisarno kot v študijsko sobo. Asimetrija in nepredvidljiva postavitev kovinskih nog nagovarjata k igrivi nepokornosti. Obdan s knjigami ali računalnikom si ta kos želi biti v središču pozornosti.

INES ŠERCELJ

Zlata leta jugoslovanskega dizajna in duh socializma sta dva glavna faktorja, ki navdihujeta oblikovalko Ines Šercelj, ki od začetka leta 2016 deluje pod imenom yu-mo. Že samo ime nam razkrije drobec identitete, saj kratica v razčlenjeni obliki pomeni yugo moda. Leseni interijeri, kombinacija materialov in minimalistična inovativnost v oblikovanju ji predstavljajo konstanten vir inspiracije. Kosi sami po sebi niso nikoli subtilni in kličejo po močnem karakterju. Po nekomu, ki ve, kaj želi in mu hedonističen način življenja ni tuj.

TEA GORIČ

CUP OF TEA: drugo ime za dekor vašega doma.

Kombinacija starega z novim, v modernem minimalističnem stilu, z roko v roki s skrbno izbranimi materiali. Od estetsko izpoplnjenih izdelkov za dom do vintage kosov, ki jim je bilo vdahnjeno sveže življenje. CUP OF TEA predstavlja del kolekcije Žameten dotik (Velvet Touch).

Udobne blazine, odete v čaroben žamet, z elegantnim dodatkom žlahtne kovinske zadrge, se bodo s svojim izčiščenim designom v umirjenih odtenkih odlično znašle v domu tistih, ki jim je blizu minimalizem, medtem ko bodo v drznih barvah dodale piko na i še tako dodelanemu interierju.