Pouk na daljavo

Spoštovani!

Do nadaljnega je zaradi širitve koronavirusa tudi v SGLŠ Postojna začasno prekinjeno izvajanje vzgojno-izobraževalne dejavnosti, kar pomeni, da je šola v tem času zaprta. Pouk se kljub temu izvaja, vendar na daljavo. Učitelji z dijaki vzpostavljajo komunikacijo preko kanalov in spletne učilnice v eAsistentu in spletne platforme Zoom.

Delo na daljavo je bilo tako za dijake kot tudi za učitelje novost in v začetnih dneh je bila potrebna velika mera potrpežljivosti in razumevanja. Vse dijake in dijakinje SGLŠ Postojna prosimo, da pouk jemljete resno in sledite učiteljevim navodilom; ta čas namreč niso počitnice in morebitno zamujeno delo se bo krepko poznalo pri zahtevanemu znanju.

V času zaprtja šole tudi čim bolj omejite stike z drugimi ljudmi, izogibajte se večjim množicam, obiskovanje trgovin ipd. omejite na najbolj nujno. Če opazite znake bolezni, se ravnajte po navodilih Ministrstva za zdravje, NIJZ  in spoštujte navodila, ki smo vam jih posredovali tudi v šoli; nikakor pa bolni ne odhajajte v zdravstveni dom. Prosimo, da si vzamete čas in preberete tole pismo, ki je namenjeno dijakom.

Šola bo v tem času fizično zaprta. Vodstvo šole in učitelji smo vam na voljo preko e-pošte ali eAsistenta. Vsa navodila in obvestila boste prejemali na eAsistent in e-pošto, zato si uredite svoja gesla.

Upajmo, da bomo v prihodnjih dneh prebrodili najhujšo krizo ter se zdravi in v ustaljenih tirnicah kmalu vrnili v šolske klopi.

Bodite dobro in ostanite čimbolj zdravi.

Srečno vsem skupaj!