Ekskurzija na Kraški rob

Dijaki 1. a in 1. c so imeli v ponedeljek, 10. februarja ekskurzijo na Kraški rob –  pokrajino, kjer se kraška planota s strmim, tektonsko večkrat pretrganim robom, prevesi v flišno pokrajino Istre. Kraški rob predstavlja pravo geološko, geomorfološko in podnebno mejo.

Preberi več >>

Zimski športni dan

V torek, 4. februarja 2020, smo za vse dijakinje in dijake organizirali zimski športni dan. SGLŠ-jevci so lahko izbirali med smučanjem na Krvavcu, drsanjem na drsališču v Postojni, plavanjem v vodnem mestu Atlantis, kegljanjem, dvema pohodoma različnih težavnosti in skakanjem v trampolin parku WOOP v Ljubljani.

Preberi več >>

Zmaga v malem nogometu

Na medobčinskem tekmovanj v malem nogometu, ki je potekalo v četrtek, 30. januarja 2020, so naši dijaki zmagali in se uvrstili na področno tekmovanje. Iskrene čestitke.

Preberi več >>

Ekskurzija v Trst

V torek, 28. 1. 2020, so bili dijaki in dijakinje 1. z in 2. a na strokovni ekskurziji v Trstu v Italiji. Ogledali smo si Ribiški muzej tržaškega primorja v Križu, Trst in Speleovivarij v Trstu, na koncu smo obiskali še Rižarno. Kljub kislemu vremenu smo dan izkoristili in se imeli čudovito.

Preberi več >>

Informativni dan v SGLŠ Postojna

> Si želite začutiti utrip iz šolskih hodnikov v SGLŠ Postojna? > Bi radi poklepetali z dijaki in učitelji v naši šoli? > Se sprašujete, kako so opremljene naše gozdarske, zdravstvene in lesarske učilnice? > Si šolar in te zanimajo naši izobraževalni programi, ne veš pa, kaj ti le-ti lahko omogočijo? > Vas zanima namestitev…

Preberi več >>