Programi

 • Programi

  Gozdarstvo

  GOZD

  – kompleksen organizem, skupnost raznovrstnih prebivalcev, ki sobiva v bogati prepletenosti. Je prostor za delo, šport, zaslužek in hkrati lepota zelenja, ki pomirja in nudi nova spoznanja.

  >> Dijaki, ki pridobijo poklic gozdarski tehnik ali gozdar, se usposobijo za samostojno, varno, gospodarno in kakovostno delo v gozdu.

  Preberi več >>
 • Programi

  Lesarstvo

  LES

  – najlepši material. Navdušuje z raznovrstnimi lastnostmi, trajnostjo, toplino in tradicijo. Delati z lesom je ustvarjalno in lepo.

  >> Dijaki, ki zaključijo program mizar, so usposobljeni za samostojno, varno, gospodarno in kakovostno izdelavo, sestavljanje in vgrajevanje mizarskih izdelkov in izdelkov stavbnega in bivalnega pohištva ter varno delo na lesnoobdelovalnih strojih.

  Preberi več >>
 • Programi

  Zdravstvo

  SKRB ZA SOČLOVEKA

  – povsod iskana vrednota in temelj delovanja vseh skupnosti, v katerih ljudje živimo in delujemo. Pomeni pomoč šibkim v vseh življenjskih obdobjih.

  >> Dijaki, ki zaključijo program zdravstvena nega ali bolničar – negovalec, so usposobljeni, da s pridobljenim znanjem odgovorno opravljajo svoje poslanstvo – promocijo zdravja, preprečevanje bolezni in skrb za ljudi.

  Preberi več >>
 • Programi

  Vzgojni program v dijaškem domu

  KJER ČAS TEČE DRUGAČE

  – in je prijetno domače. Kjer se spletajo trdna prijateljstva, razvija zdrav tekmovalni duh, krepijo socialne veščine, nizajo nova znanja in bogate izkušnje.

  >> Dijaški dom je prostor ustvarjalnega učenja, prijetnega bivanja v čudovitem parku in aktivnega preživljanja prostega časa v kar 20 različnih krožkih.

  Preberi več >>